Душек за бебе – Baby Bamboo

8600 ден12150 ден

Најдобриот душек кој се грижи за здравјето и удобноста на бебињата и децата додека растат, идеална поддршка за добар сон на вашите бебиња.

SKU: N/A Category:

Description

Baby Bamboo – Најдобриот душек кој се грижи за здравјето и удобноста на бебињата и децата додека растат, идеална поддршка за добар сон на вашите бебиња.
Овој душек се состои од подлога направена од Elioform пена која овозможува вистински степен на цврстина, обезбедувајќи тврда, но нежна поддршка на грбот, која се препорачува за периодот на интензивен раст и правилна ортопедски позиција на детето за време на спиењето.
Детето е потполно заштитено од алергии и респираторни проблеми, бидејќи душекот е со воздушеста структура и не дозволува задржување на прашина и бактерии . Покривката на Baby Bamboo е направена од 100% природни материјали : 62% памук и 38% бамбус, при што е добиена ткаенина која е мека и нежна за кожата, секогаш свежа и хигиенска.

Additional information

Dimensions N/A
Состав

Полнење со Elioform слој кој дава правилна поддршка на ‘рбетниот столб и го задржува телото во правилна позиција, нежно но цврсто.

Висина

10цм

Димензија

60×120, 70×140

Customer Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Душек за бебе – Baby Bamboo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *