• Home
 • Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Ексклузивната програма, или таканаречена “Live” програма, е за сите оние кои сакаат целиот процес од почеток до крај да го водат ексклузивно само со Сања Ѓорѓева.

Во оваа програма е предвиден состанок онлајн или во канцеларија од околу 1 до 1,5 час, на кој ќе ви биде детално објаснета целата програма, а за време на тренингот добивате секојдневен ангажман од Сања во рок од 15 дена, преку телефон, меил или пораки.

What Will You Learn?

 • Развој и циклуси на спиењето – ќе научите како се развива спиењето и што се случува додека спиеме. Ќе можете да ја препознаете причината за ноќните будења на вашето дете и да го најдете решението.
 • Дневен ред и распоред – ќе научите зошто се важни дневните дремки и должината на прозорот на будност. Ќе знаете како правилно да креирате дневен ред за вашето дете кој ќе биде соодветен за неговата возраст. Ќе знаете како да спречите премор и како да му помогнете на вашето дете да има добар ноќен сон.
 • Самостојно успивање – ќе го научите вашето дете да заспива самостојно и да презаспива самостојно во текот на ноќта. Ќе го одвикнете од заспивање со нишкање, доење, АД млеко или било која друга асоцијација која ја има со спиењето. Ќе научите да креирате рутина пред спиење која ќе ви го олесни процесот на успивање.
 • Одвикнување од ноќна дохрана/ноќни подои – ќе имате план за постепено намалување или целосно одвикнување од ноќните подои или АД млеко. Овој план функционира и за најупорните бебиња кои цицаат по цела ноќ.
 • Рани утрински будења и кратки дремки – ќе научите како да се ослободите од раните утрински будења и како да ги продолжите кратките дремки.
 • На крајот на овој курс ќе се стекнете со знаење кое ќе ви помогне да го научите вашето бебе да ја преспива целата ноќ, да има мирен сон, а вие среќни и хармонични денови

Material Includes

 • Индивидуална програма за спиење
 • Онлине или во канцеларија состанок со Сања Ѓорѓева
 • Пристап до видео едукации од +2 часа со детално објаснување за програмата за спиење

Course Content

Вовед
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

 • Вовед
  04:13

Важноста на дневниот распоред и прозорите на будност
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Дневен ред и распоред
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Тренинг за спиење
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Намалување или одвикнување од ноќни подои
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Намалување или одвикнување од ноќнa дохрана
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Рани утрински будења
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Кратки дремки
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

A course by

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
No Data Available in this Section
No Data Available in this Section
 • Цена
  18000 ден
 • Ниво Intermediate
 • Вкупно приклучени 1
 • Часови 8
 • Последна промена May 21, 2024
18000 ден