Dr.Goodnight
лидер во областа на спиењето

Во нашиот центар преку комбинација на стручно знаење,
истражување и искуство изработивме иновативни програми и решенија за подобрување на сонот. . Со Dr.Goodnight, ноќите стануваат магично патување кон подобро здравје и благосостојба за целото семејство.

Со програмите на Dr.Goodnight, преку проспани ноќи до среќни денови!

Драги сонувачи, јас сум Сања Ѓорѓева, сертифициран и обучен тренер за спиење на бебиња и деца до 6-годишна возраст и основач на Dr.Goodnight првиот центар за здрав сон. Како родител на две прекрасни деца, свесна сум за потребата и значењето на квалитетниот сон за целото семејство. Квалитетен сон значи здрави навики на спиење и мирни ноќи кои ќе донесат подобар раст и развој, подобар имунитет, подобра концентрација и подобро расположение за целата фамилија.
Мојата желба за науката за спиење се појави пред повеќе од 10 години кога ја основавме компанијата I Dream Concept која се занимава со истражувања, развивања и иновации поврзани со сонот. По раѓањето на моето прво дете, како и многу од вас, јас и мојот сопруг се соочивме со многу непроспиени ноќи. По низа истражувања, со помош на Ким Вест (The Sleep Lady) и нејзиниот нежен метод, ја научивме нашата ќерка да заспива сама и да ги преспива  ноќите, тоа беше најголемиот дар за нејзе, но и за нас како родители. Токму поради тоа решив целосно да се посветам кон науката за спиење на бебиња и деца, а воедно и да се стекнам со потребното знаење за да можам да помогнам на што е можно поголем број фамилии да си ги вратат сонот и мирот во семејството. Компанијата Dr.Goodnight ја основав во 2016та год. Повеќе од 7 години успешно ја развиваме и креираме нашата приказна во Македонија, Србија, Австрија, помагајќи им на илјадници задоволни фамилии и клиенти да го вратот мирот и спокојот во својот дом. Нашата приказна продолжува, бидете и вие дел од неа. 

СЕРТИФИКАЦИЈА

Сертификатите и обуките на Dr.Goodnight не само што го гарантираат нашиот квалитет, туку и го обезбедуваат вашиот мирен и спокоен сон.

Запознајте го тимот на Dr.Goodnight

Сања

Сертифициран тренер за спиење

Ангела

Асистент

Дел од Dr.Goodnight програмата за сертификација за тренери за спиење.

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: March 11, 2024
Intermediate

Ексклузивната програма, или таканаречена “Live” програма, е за сите оние кои сакаат целиот процес од почеток до крај да го водат ексклузивно само со Сања Ѓорѓева. Во оваа програма е предвиден состанок онлајн или во канцеларија од околу 1 до 1,5 час, на кој ќе ви биде детално објаснета целата програма, а за време на

Основна програма за спиење за бебиња од 0 до 4 месеци

Updated: December 10, 2023
All Levels

Ексклузивна програма за спиење за дете од 2 до 6 години

Updated: December 10, 2023
Intermediate

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА ЗА СПИЕЊЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА од 5 месеци до 6 години

Updated: November 20, 2023
Intermediate

Премиум програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: March 11, 2024
Intermediate

Премиум програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 20 месеци кои имаат потешкотии со спиењето и родители кои сакаат да имаат целосна поддршка од нашиот тим за време на целиот тренинг процес. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 24-48 часа

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: March 11, 2024
Intermediate

Стандардната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 20 месеци кои имаат потешкотии со спиењето. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 24-48 часа на меил, одкако ќе ја купите програмата и ќе го одговорите прашалникот), рутини за спиење, тренинг метода

Основна програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: March 11, 2024
All Levels

Основната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 18 месеци кои имаат потешкотии со спиењето.

Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

Updated: August 8, 2023
All Levels 1 hour

Вашето бебе/дете сеуште не ги преспива ноќите? Се буди често? Не знае да заспие само? Има кратки дремки? Ние ви го нудиме решението! Со помош на нашата индивидуална програма ќе ги вратите проспаните ноќи во вашето семејство за помалку од две недели.