Индивидуална консултација

3000 ден

  • консултација за трудници, бебиња и деца до 6 години
  • 45 минути онлајн разговор со сертифициран тренер за спиење Сања Ѓорѓева
  • Утврдување на причините поради кои вашето бебе/дете има проблем со спиењето
  • Насоки – како да му помогнете на вашето дете
  • Совети за воспоставување на дневниот ред и рутина кај вашето бебе/дет

* Консултацијата не опфаќа тренинг за спиење, доколку вашето дете не знае да заспие самостојно и се буди често навечер, најверојатно е потребно да се направи тренинг за спиење. Контактирајте не доколку не сте сигурни дали консултацијата е вистинскиот избор за вас

Description

  • консултација за трудници, бебиња и деца до 6 години
  • 45 минути онлајн разговор со сертифициран тренер за спиење Сања Ѓорѓева
  • Утврдување на причините поради кои вашето бебе/дете има проблем со спиењето
  • Насоки и совети за воспоставување на дневниот ред и рутина кај вашето бебе/дете

Customer Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Индивидуална консултација”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…