ЧПП

Често поставувани прашања

Со помош на нашите специјални програми за спиење, во кои користиме методи и техники со нежен и благ пристап, ќе ви помогнеме да го научите Вашето дете да заспива само и да ги преспива ноќите, а Вие да го вратите сонот и мирот во вашето семејство.

Нашите програми за спиење се наменети за бебиња и мали деца до 6 годишна возраст.

Да, програмите се презентирани од страна на сертифициран и обучен тренер за спиење при програмата на “The Sleep Lady”, најпознатиот тренер во Америка.

За да купите програма, најпрво треба да се најавите со вашиот користнички налог. Доколку немате постоечки налог тоа може да го направите со кликање на копчето Регистрација и да ги следите инструкциите. Откако успешно ќе се најавите, одберете програма и продолжете според инструкциите детално објаснети на следниот линк.

Кликнете на Најави се и потоа на линкот Заборавена лозинка внесете ја Вашата е-мејл адреса на која сакате да Ви пристигне линк за замена на лозинката.

Плаќањето на производите може да се изврши исклучиво онлајн со платежна картичка

Да, видеата и целиот материјал содржан во програмата Ви остануваат достапни неограничено.

Ќе Ви биде потребен компјутер или мобилен уред со стабилна интернет конекција за пристап до материјалите од програмите.

Секој инструктор може да се контактира преку понудените информации за контакт на основната страна на програмата.

Ако сакате да се откажете од програма, проверете ги политиките за користење во врска со сите детали на следниот линк.

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Ексклузивната програма, или таканаречена “Live” програма, е за сите оние кои сакаат целиот процес од почеток до крај да го водат ексклузивно само со Сања Ѓорѓева. Во оваа програма е предвиден состанок онлајн или во канцеларија од околу 1 до 1,5 час, на кој ќе ви биде детално објаснета целата програма, а за време на

Основна програма за спиење за бебиња од 0 до 4 месеци

Updated: December 10, 2023
All Levels

Ексклузивна програма за спиење за дете од 2 до 6 години

Updated: December 10, 2023
Intermediate

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА ЗА СПИЕЊЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА од 5 месеци до 6 години

Updated: November 20, 2023
Intermediate

Премиум програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Премиум програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето и родители кои сакаат да имаат целосна поддршка од нашиот тим за време на целиот тренинг процес. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 48 часа

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Стандардната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 48 часа на меил, одкако ќе ја купите програмата и ќе го одговорите прашалникот), рутини за спиење, тренинг метода

Основна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
All Levels

Основната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето.

Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

Updated: August 8, 2023
All Levels 1 hour

Вашето бебе/дете сеуште не ги преспива ноќите? Се буди често? Не знае да заспие само? Има кратки дремки? Ние ви го нудиме решението! Со помош на нашата индивидуална програма ќе ги вратите проспаните ноќи во вашето семејство за помалку од две недели.