ПРЕКУ ПРОСПАНИ НОЌИ ДО СРЕЌНИ ДЕНОВИ!

Програмите на Dr.Goodnight ги трансформираат немирните ноќи во спокојни и мирни соништа. Изберете програма и започнете го магичното патување кон проспани ноќи заедно со нас.

ПРЕКУ ПРОСПАНИ НОЌИ ДО СРЕЌНИ ДЕНОВИ! ПРЕКУ ПРОСПАНИ НОЌИ ДО СРЕЌНИ ДЕНОВИ! ПРЕКУ ПРОСПАНИ НОЌИ ДО СРЕЌНИ ДЕНОВИ!

2000+ Родители веќе ни ја дадоа довербата.

Индивидуални видео програми за спиење за бебиња и деца до 6 години

Во центарот Dr.Goodnight повеќе од 8 години работиме со фамилии чии што бебиња или дечиња имаат проблем со спиењето. Нашите програми ќе ви помогнат да го научите вашето бебе да заспива самостојно, да ги преспива ноќите и да го вратите сонот на целото семејство.

Ставете им крај на непроспаните ноќи!

Драги сонувачи, јас сум Сања Ѓорѓева,  сертифициран и обучен тренер за спиење на бебиња и деца до 6-годишна возраст. Со помош на нашите индивидуални програми во кои користиме методи и техники со нежен и благ
пристап, ќе ви помогнам да го научите вашето дете да заспива само и да ги преспива ноќите, а вие да го вратите сонот и мирот во вашето семејство.

Станете и вие дел од илјадниците наспани фамилии кои ја почувствуваа магијата на Dr.Goodnight и уживајте во мирните и тивки ноќи.

Ставете им крај на непроспаните ноќи!

00+

Години искуство

00+

Прогами за различни возрасти

00+

Задоволни клиенtи

00+

Наспани и насмеани бебиња

Изберете програма за спиење

Научете ги вашите бебиња и деца да заспиваат самостојно и да ја преспиваат целата ноќ

Со какви проблеми се соочувате?

Дозволете ни да ви помогнеме проблемите со спиењето да ви станат минато.

Прегледај ги програмите

Закажи бесплатна консултација

Не сте сигурни која програма е за вас? Се двоумите дали нашите програми се решението за вашиот проблем?
Напишете ни меил и закажете 10 минутна бесплатна консултација.
Нашиот тим ќе одговори на вашите прашања.

Закажи бесплатна консултација
Закажи бесплатна консултација

Научи го твоето дете да заспива само, и да ја преспива целата ноќ, за помалку од две недели!

Со нашето долгогодишно искуство ја усовршивме уметноста на самостојно успивање. Нашите програми за спиење се изработени со љубов и грижа, како и со голема профсионалност и експертиза кои ќе му помогнат на вашето дете да има длабок и мирен сон.

Започни ја програмата
Научи го твоето дете да заспива само, и да ја преспива целата ноќ, за помалку од две недели!
Фондот за иновации и технолошки развој на Република Северна Македонија
Поддржано од

Фондот за иновации и технолошки развој на Република Северна Македонија

Додај ја твојата програма и приклучи се на нашиот тим на иструктори

Додај ја твојата програма и приклучи се на нашиот тим на иструктори

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Ексклузивната програма, или таканаречена “Live” програма, е за сите оние кои сакаат целиот процес од почеток до крај да го водат ексклузивно само со Сања Ѓорѓева. Во оваа програма е предвиден состанок онлајн или во канцеларија од околу 1 до 1,5 час, на кој ќе ви биде детално објаснета целата програма, а за време на

Основна програма за спиење за бебиња од 0 до 4 месеци

Updated: December 10, 2023
All Levels

Ексклузивна програма за спиење за дете од 2 до 6 години

Updated: December 10, 2023
Intermediate

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА ЗА СПИЕЊЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА од 5 месеци до 6 години

Updated: November 20, 2023
Intermediate

Премиум програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Премиум програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето и родители кои сакаат да имаат целосна поддршка од нашиот тим за време на целиот тренинг процес. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 48 часа

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Стандардната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 48 часа на меил, одкако ќе ја купите програмата и ќе го одговорите прашалникот), рутини за спиење, тренинг метода

Основна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
All Levels

Основната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето.

Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

Updated: August 8, 2023
All Levels 1 hour

Вашето бебе/дете сеуште не ги преспива ноќите? Се буди често? Не знае да заспие само? Има кратки дремки? Ние ви го нудиме решението! Со помош на нашата индивидуална програма ќе ги вратите проспаните ноќи во вашето семејство за помалку од две недели.