• Home
  • Успешни приказни

Успешни приказни

Приказната на Мила и 10-месечниот Антон

По неколку месечни проблеми со непроспиени ноќи, Мила, успеа да воспостави здрави навики за спиење за своето бебе Антон и да си го врати потребниот одмор за себе. Од бебе кое може да заспие искучиво со нишкање и цицање, до целосно самостојно заспивање и длабок сон во текот на целата ноќ.

Прочитај ја приказната

Приказната на Ивана и 14-месечниот Војдан

Повеќекратното будење на Војдан во текот на ноќта се претвори во континуиран, длабок и мирен сон и поголема среќа за него и неговото семејство. Нашата индивидуална програма проследена со постојани совети, во конбинација со неуморните вложувања на неговата мајка Ивана доведоа до значително подобрување во квалитетот на сонот, а со тоа и смиреноста на Војдан.

Прочитај ја приказната

Приказната на Александра и 7-месечната Kaja

Предизвикот за воспоставување на рутина за спиење за нејзиното мало бебе Каја, ја натера Александра да се приклучи на нашата програма за спиење. Преку персонализирани тренинзи, стручна поддршка и правилен пристап, Каја за кратко време почна да спие мирно во текот на ноќта, без будење и значително се промени нејзиното расположение, што доведе до хармоничен семеен живот исполнет со радост и добро одморени родители.

Прочитај ја приказната
Задоволни клиенти

Што кажаа нашите клиенти за Dr.GoodNight

Разгледајте ги нашите програми и започнете

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Ексклузивната програма, или таканаречена “Live” програма, е за сите оние кои сакаат целиот процес од почеток до крај да го водат ексклузивно само со Сања Ѓорѓева. Во оваа програма е предвиден состанок онлајн или во канцеларија од околу 1 до 1,5 час, на кој ќе ви биде детално објаснета целата програма, а за време на

Основна програма за спиење за бебиња од 0 до 4 месеци

Updated: December 10, 2023
All Levels

Ексклузивна програма за спиење за дете од 2 до 6 години

Updated: December 10, 2023
Intermediate

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА ЗА СПИЕЊЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА од 5 месеци до 6 години

Updated: November 20, 2023
Intermediate

Премиум програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Премиум програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето и родители кои сакаат да имаат целосна поддршка од нашиот тим за време на целиот тренинг процес. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 48 часа

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
Intermediate

Стандардната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 48 часа на меил, одкако ќе ја купите програмата и ќе го одговорите прашалникот), рутини за спиење, тренинг метода

Основна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Updated: May 21, 2024
All Levels

Основната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето.

Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

Updated: August 8, 2023
All Levels 1 hour

Вашето бебе/дете сеуште не ги преспива ноќите? Се буди често? Не знае да заспие само? Има кратки дремки? Ние ви го нудиме решението! Со помош на нашата индивидуална програма ќе ги вратите проспаните ноќи во вашето семејство за помалку од две недели.