• Home
 • Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 23 месеци

Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Стандардната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 23 месеци кои имаат потешкотии со спиењето.
Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 48 часа на меил, одкако ќе ја купите програмата и ќе го одговорите прашалникот), рутини за спиење, тренинг метода за учење за самостојно успивање и презаспивање во текот на ноќта, одвикнување/намалување од ноќни подои или ноќна дохрана, решавање на проблемот со рани утрински будења како и методи за продолжување на кратките дремки.
Покрај индивидуалниот дневен ред и распоред, веднаш ќе добиете пристап до снимени видео материјали од Сања Ѓорѓева, во кои детално се објаснети методите и техниките кои треба да ги применувате за да дојдете до проспани ноќи.
До видео програмите ќе имате пристап од 1 месец, почнувајќи од денот на купување на програмата. Дополнително можете да ни испратите еден меил или порака со ваше прашање во врска со спиењето и процесот на тренингот, како и да закажете 1 онлајн разговори, од 45 минути кој можете да ги искористите во рок од еден месец почнувајќи од датумот на купување на програмата.
Доколку ви е потребна дополнителна поддршка од нашиот тим за време на целиот тренинг процес, може да го дополните вашиот пакет со доплата за индивидуална еднократна консултација или доплата за премиум програма за спиење.

Show More

What Will You Learn?

 • Развој и циклуси на спиењето – ќе научите како се развива спиењето и што се случува додека спиеме. Ќе можете да ја препознаете причината за ноќните будења на вашето дете и да го најдете решението.
 • Дневен ред и распоред – ќе научите зошто се важни дневните дремки и должината на прозорот на будност. Ќе знаете како правилно да креирате дневен ред за вашето дете кој ќе биде соодветен за неговата возраст. Ќе знаете како да спречите премор и како да му помогнете на вашето дете да има добар ноќен сон.
 • Самостојно успивање – ќе го научите вашето дете да заспива самостојно и да презаспива самостојно во текот на ноќта. Ќе го одвикнете од заспивање со нишкање, доење, АД млеко или било која друга асоцијација која ја има со спиењето. Ќе научите да креирате рутина пред спиење која ќе ви го олесни процесот на успивање.
 • Одвикнување од ноќна дохрана/ноќни подои – ќе имате план за постепено намалување или целосно одвикнување од ноќните подои или АД млеко. Овој план функционира и за најупорните бебиња кои цицаат по цела ноќ.
 • Рани утрински будења и кратки дремки – ќе научите како да се ослободите од раните утрински будења и како да ги продолжите кратките дремки.
 • На крајот на овој курс ќе се стекнете со знаење кое ќе ви помогне да го научите вашето бебе да ја преспива целата ноќ, да има мирен сон, а вие среќни и хармонични денови.

Material Includes

 • Индивидуален дневен ред и распоред (PDF документ, испратен на вашиот меил, 24-48 часа по купувањето на програмата)
 • Видео едукации од +2 часа со детално објаснување за програмата за спиење
 • Програма за спиење (PDF документ кој можете да го превземете одкако ќе се најавите на платформата)

Requirements

 • Мобилен или лаптоп со интернет конекција
 • Желба за проспани ноќи, решителност, посветеност и константност

Audience

 • Мобилен или лаптоп со интернет конекција
 • Желба за проспани ноќи, решителност, посветеност и константност

Course Content

Вовед
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

 • Вовед
  04:13

Важноста на дневниот распоред и прозорите на будност
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Дневен ред и распоред
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Тренинг за спиење
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Намалување или одвикнување од ноќни подои
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Намалување или одвикнување од ноќнa дохрана
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Рани утрински будења
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

Кратки дремки
Објавениот материјал е авторско дело на Доктор Гуднајт. Секое репродуцирање, дистрибуирање, изведување, емитување или на друг начин неовластено посегнување по ова авторско дело подлежи на кривична одговорност.

A course by

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
No Data Available in this Section
No Data Available in this Section
 • Цена
  9000 ден
 • Ниво Intermediate
 • Вкупно приклучени 3
 • Часови 8
 • Последна промена May 21, 2024
9000 ден