Перница за бебе – Dr.Goodnight

500 ден

Идеална перница за вашето бебе по 6тиот месец.

Перницата е ниска и мека, вашето бебе може да се навикне да заспива со помош на перницата, гушкајќи ја и користејќи ја како предмет за успивање. Со помош на перницата успивањето на бебето ќе се олесни без разлика дали сте дома, или сте на патување.

Category:

Out of stock

Description

Перница за мирен и убав сон на вашите бебиња.

Идеална перница за вашето бебе по 4тиот месец. Големината и мекоста на перницата се идеално усовршени за вашето бебе да се приврзе со перницата и лесно да научи да заспива само.

Customer Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Перница за бебе – Dr.Goodnight”

Your email address will not be published. Required fields are marked *