Основна програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Основната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 18 месеци кои имаат потешкотии со спиењето.

Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

Вашето бебе/дете сеуште не ги преспива ноќите? Се буди често? Не знае да заспие само? Има кратки дремки? Ние ви го нудиме решението! Со помош на нашата индивидуална програма ќе ги вратите проспаните ноќи во вашето семејство за помалку од две недели.

Ексклузивна “Live” програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: December 28, 2023
Intermediate

Ексклузивната програма, или таканаречена “Live” програма, е за сите оние кои не сакаат да ги преслушат видео програмите, за оние кои сакаат целиот процес од почеток до крај да го водат ексклузивно само со Сања Ѓорѓева. Во оваа програма е предвиден онлајн или во канцеларија состанок од околу 1 до 1,5 час, на кој ќе

Основна програма за спиење за бебиња од 0 до 4 месеци

Updated: December 10, 2023
All Levels

Ексклузивна програма за спиење за дете од 2 до 6 години

Updated: December 10, 2023
Intermediate

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГРАМА ЗА СПИЕЊЕ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА од 5 месеци до 6 години

Updated: November 20, 2023
Intermediate

Премиум програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: December 28, 2023
Intermediate

Премиум програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 20 месеци кои имаат потешкотии со спиењето и родители кои сакаат да имаат целосна поддршка од нашиот тим за време на целиот тренинг процес. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 24-48 часа

Стандардна програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: December 28, 2023
Intermediate

Стандардната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 20 месеци кои имаат потешкотии со спиењето. Оваа програма опфаќа: индивидуален дневен ред и распоред (кој ќе ви биде испратен во рок од 24-48 часа на меил, одкако ќе ја купите програмата и ќе го одговорите прашалникот), рутини за спиење, тренинг метода

Основна програма за спиење за бебиња од 5 до 20 месеци

Updated: December 28, 2023
All Levels

Основната програма за спиење е наменета за бебиња на возраст од 5 до 18 месеци кои имаат потешкотии со спиењето.

Програма за идни родители и новороденчиња до 4 месеци

Updated: August 8, 2023
All Levels 1 hour

Вашето бебе/дете сеуште не ги преспива ноќите? Се буди често? Не знае да заспие само? Има кратки дремки? Ние ви го нудиме решението! Со помош на нашата индивидуална програма ќе ги вратите проспаните ноќи во вашето семејство за помалку од две недели.